ICA Kvantum i Tyresö Centrum

Hr hittar du information om ICA Kvantum i Tyresö Centrum.
Observera att ppettiderna och adressen nedan gller fr hela Tyresö Centrum , och inte enbart fr ICA Kvantum.


ppettider

Vardag: 10:00-19:00
Lrdag: 10:00-16:00
Sndag: 11:00-16:00

Adressuppgifter

Bollmorav. 24
13540 Tyresö
Tel: Sk p Eniro >>


Tyck till om ICA Kvantum

Vad tycker du om ICA Kvantum ? Skriv en kort kommentar och dela med dig av dina sikter.Heja, heja! Den de4r he4sten (och hans mor) ge5r allra be4st ne4r man rider med lite je4vlaranamma Je4ttekul ff6r er, hoppas retsen av helgen blir lika bra!!Kram

Skrivet 30 Jul 2012, 16:45 av haha


HeJ! vi är ett Uf företag som heter Carryon Uf, vi är sju ungdommar som går i tyresö gymnasium, vi undrar om ni ICA Kvantum i Tyresö centrum har möjlighet och vilja att köpa vår produkt som är en tygväska och sälja i er affär, vår tygväska är´ekologiskt märk, tygväskan funkar som en matkasse med även en snygg väska.
hör gärna av er om ni är intresserade av vårt erbjudande

Mvh Marie Eriksson från företaget CarryOn UF

Skrivet 11 Nov 2010, 13:13 av Marie


Hej
Jag heter Andreas Nylander å representerar företaget Låt Stå, vi är ett UF företag frånTyresö Gymnasium som inom kort ska stå på UF-mässan i Älvsjö.
Vi har uppfunnit en produkt som vi kallar Kryck-Hållaren, vilken esentligen är vad det låter. en liten apparat som sätts längst fram på kryckornas handtag som inte ska sitta i vägen för handgreppet, detta tillåter kryckorna att ställas mot en vägg utan att falla till marken, eftersom vi vet att det kan vara jobbigt att plocka upp dom om man är äldre eller har höft/rygg problem.
Varför jag tar kontakt med er är för att jag undrar vilka format ni kan "skriva ut" era planscher/affischer och monter bilder kan vara samt vilka priser ni tar för de.
Jag undrar samtidigt om ni skulle kunna sponsra vårt företag undrar tiden när vi har UF-mässan/mass produktion, eftersom tid för mässan kommer närmarre behöver vi alla bidrag vi kan få, t.ex. tröjor som företaget kan anvädan så att alla matchar varandra.

Hör av er så fort som möjligt

Med vänliga hälsningar
Andreas Nylander Låt Stå UF's marknadsföringsansvarig


Skrivet 04 Feb 2010, 12:16 av Andreas Nylander
 

Vr tanke & Id

Med Allacentrum.se hittar du allt du vill veta om svenska kpcentrum och gallerior. Vi har lagt in 80 centrum och 1872 butiker. och fr varje dag som gr blir sajten strre och bttre.

Har vi missat ntt? Tipsa hr
Blogg | Kontakt | Feedback | Nya kommentarer | ppettider | Cloud | Krogar i Stockholm | Billiga leksaker | Alla banker | Sitemap butiker