Lan Power i Solna Centrum

Här hittar du information om Lan Power i Solna Centrum.
Observera att öppettiderna och adressen nedan gäller för hela Solna Centrum , och inte enbart för Lan Power.


Öppettider

Vardag: 10:00-19:00
Lördag: 10:00-17:00
Söndag: 11:00-17:00

Adressuppgifter

Solna Torg 13
171 45 Solna
Tel: Sök pć Eniro >>


Tyck till om Lan Power

Vad tycker du om Lan Power ? Skriv en kort kommentar och dela med dig av dina ćsikter.Extremt dÄlig service, fick ett fuskjobb!

LÀmnade in min dator för reparation efter att ha spillt kaffe pÄ den, de ringde samma dag och sa att den var stendöd. NÀr jag skulle hÀmta upp backupen de gjort pÄ min hÄrddisk sÄ sa de att den fungerade och tog betalt för 2 timmars arbete.

Jag var mycket mÄn om att den skulle fungera dÄ jag skulle till Peru bara nÄgra dagar senare och ville hinna köpa ny dator om jag var tvungen innan jag Äkte. Detta visste de om i datorbutiken!

Datorn följer med till Peru och efter 10 dagar kraschar den ihop helt och gÄr inte att sÀtta pÄ. GÄr till en datorbutik dÀr som försöker reparera den bÀst de kan, men det var omöjligt. I datorn var allt kaffe kvar och alla delar hade oxiderat, vad de hade gjort i Lan Power butiken i 2 timmar Àr oklart.

Min syster gÄr dit och klagar nÀr jag Àr borta och de sÀger att nÀr jag kommer hem och visar kvittot kan de ordna det. Mycket snack och liten verkstad.

NÀr jag sedan gÄr tillbaka för att reklamera datorn sÄ vÀgrar de ge mig pengar dÄ det gÄtt för lÄng tid, jag förklarar att jag befunnit mig i Lima de senaste mÄnaderna och inte kunnat komma in tidigare. De sÀgger först att jag mÄste förstÄ att om jag spiller kaffe kommer den inte fungera sÄ lÀnge till, jag sÀger dÄ Ät dem att det Àr deras jobb att informera mig inte att jag som kund ska veta detta. Han sÀger sedan att jag ska vara glad att den fungerat i 10 dagar, det Àr ju alltid nÄgot. Han dumförklarade mig som kund och var extremt defensiv.

Jag betalade alltsÄ 500 kr för en dator som fungerade i 10 dagar. Han kunde inte visa en arbetsrapport över vad som gjorts pÄ datorn och kunde inte sÀga vad de faktiskt gjort i 2 timmar.Jag tvivlar pÄ att nÄgot gjorts överhuvudtaget.

Förutom det faktum att jag betalade 500 kr för absolut ingenting sÄ var jag tvungen att köpa en ny dator i Peru eftersom jag behövde den till mina studier och jag fick varken windows eller word pÄ svenska och tangentbordet Àr med spanska bokstÀver.


Jag tÀnker aldrig mer gÄ till denna butik dÄ jag kÀnner mig lurad och dessutom dumförklarad nÀr jag klagat pÄ reparationen!

Skrivet 08 Mar 2011, 18:21 av Mimi Mattsson


Extremt dÄlig service, fick ett fuskjobb! LÀmnade in min dator för reparation efter att ha spillt kaffe pÄ den, de ringde samma dag och sa att den var stendöd. NÀr jag skulle hÀmta upp backupen de gjort pÄ min hÄrddisk sÄ sa de att den fungerade och tog betalt för 2 timmars arbete. Jag var mycket mÄn om att den skulle fungera dÄ jag skulle till Peru bara nÄgra dagar senare och ville hinna köpa ny dator om jag var tvungen innan jag Äkte. Detta visste de om i datorbutiken! Datorn följer med till Peru och efter 10 dagar kraschar den ihop helt och gÄr inte att sÀtta pÄ. GÄr till en datorbutik dÀr som försöker reparera den bÀst de kan, men det var omöjligt. I datorn var allt kaffe kvar och alla delar hade oxiderat, vad de hade gjort i Lan Power butiken i 2 timmar Àr oklart. Min syster gÄr dit och klagar nÀr jag Àr borta och de sÀger att nÀr jag kommer hem och visar kvittot kan de ordna det. Mycket snack och liten verkstad. NÀr jag sedan gÄr tillbaka för att reklamera datorn sÄ vÀgrar de ge mig pengar dÄ det gÄtt för lÄng tid, jag förklarar att jag befunnit mig i Lima de senaste mÄnaderna och inte kunnat komma in tidigare. De sÀgger först att jag mÄste förstÄ att om jag spiller kaffe kommer den inte fungera sÄ lÀnge till, jag sÀger dÄ Ät dem att det Àr deras jobb att informera mig inte att jag som kund ska veta detta. Han sÀger sedan att jag ska vara glad att den fungerat i 10 dagar, det Àr ju alltid nÄgot. Han dumförklarade mig som kund och var extremt defensiv. Jag betalade alltsÄ 500 kr för en dator som fungerade i 10 dagar. Han kunde inte visa en arbetsrapport över vad som gjorts pÄ datorn och kunde inte sÀga vad de faktiskt gjort i 2 timmar.Jag tvivlar pÄ att nÄgot gjorts överhuvudtaget.
Förutom det faktum att jag betalade 500 kr för absolut ingenting sÄ var jag tvungen att köpa en ny dator i Peru eftersom jag behövde den till mina studier och jag fick varken windows eller word pÄ svenska och tangentbordet Àr med spanska bokstÀver.
Jag tÀnker aldrig mer gÄ till denna butik dÄ jag kÀnner mig lurad och dessutom dumförklarad nÀr jag klagat pÄ reparationen!

Skrivet 08 Mar 2011, 18:18 av Mimi Mattsson


snabb leverans och bra pris


Skrivet 16 Jun 2009, 18:41 av björn Samuelsson
 

Vćr tanke & Idé

Med Allacentrum.se hittar du allt du vill veta om svenska köpcentrum och gallerior. Vi har lagt in 80 centrum och 1872 butiker. och för varje dag som gćr blir sajten större och bättre.

Har vi missat nćtt? Tipsa här »
Blogg | Kontakt | Feedback | Nya kommentarer | Öppettider | Cloud | Krogar i Stockholm | Billiga leksaker | Alla banker | Sitemap butiker