Tumba Centrum - Köpcentrum i Tumba - Öppettider och butiker - Alla Sveriges köpcentrum och Gallerior

Tumba Centrum

I Tumba Centrum finns ca 50 butiker, restauranger, banker och övrig service. Butikerna Àr belÀgna i Tumba Centrums inomhusgalleria samt vid busstorget pÄ KP Arnoldssons vÀg. Skriv en ny text om Tumba Centrum.Öppettider

Vardag: 10:00-19:00
Lördag: 10:00-15:00
Söndag: 11:00-15:00

Adressuppgifter

Tumba Torg 115
14701 Tumba
Tel: 08 - 530 370 80

Notera att avvikande öppettider kan förekomma under t ex jul, nyćr, midsommar, valborg, pingst, pćsk, mm. Kontakta centrumet för mer info.

168 personer har besökt den här sidan för att fć info om Tumba Centrum.
För mer info besök Tumba Centrum (deras sida)Vad tycker du om Tumba Centrum?

Klicka pć en av stjärnorna för att sätta ditt betyg:

Betyg: 4.8/10 (226 röster totalt)

Kommentarer och recensioner

Läs vad andra tycker och dela med dig av dina egna ćsikter.

Nytt pÄfund frÄn Tumba centrum. Förut har de skickat ut mail till medlemmar om events och annan info. SÄ fick man ett mail i dagarna att nu kommer de bara att komma ut pÄ facebook. Snyggt av dem att tvinga kunder att ha facebook knappast serviceminded

Skrivet 29 Sep 2012, 19:21 av Karin


Kommer aldrig mer handla i tumba stressad smÄbarns förÀlder missar p-skivan pga barn som gnÀller 400 det har man ju rÄd med böt fÀll bilarna som stÄr dygnet runt i stÀllet !!!!

Skrivet 12 Sep 2012, 18:08 av Matte


De klagar pÄ kungens kurva, men om ni fick syn pÄ hallunda centrum. Det saknas rullband vid det stora garaget sÄ vagnarna blir tyngre för de inte likt rusta sitter fast i ett rullande band. Hissarna krÄnglar. Frukten kostar för mycket i butiken. restaurangerna tar inte hÀnsyn till att momsen har sÀnkts. Syrianer,araber och judar tar sÄ stora kvantiteter av alla annonsvaror att de andra folket oftast blir utan vara. FrÀmst handlar det om blÄ softlan dÄ de hamstrar pÄ sig som om det skulle bryta ut krig nÀsta dag, liksom toapappret lambi, diskmedlet fairy och allt annat som hamnar pÄ annons nÄr icke de mer serösa kunderna. Folk tar ex. kött frÄn köttdisken och nÀr de har Ängrat sig hamnar det i godishyllan, fruktens golv Àr jÀmt smutsigt. FruktstÄnd bredvid klÀdbutik. Panten funkar sÀllan. Det finns ingen manuell köttdisk. Man fÄr gÄ in i butikerna trots de ska stÀnga nÄgra minuter senare och att folk inte har tillrÀklig respekt att gÄ frÄn butiken nÀr portarna stÀnger. Kötten stÀnger för tidigt. Gatuköket tar inte emot kort. Det Àr fÄ bankomater. Det Àr omodernt och behöver renoveras och upprustas samt morderniseras. Det saknar finess. Det Àr fÄ butiker och nÀstan inget urval. Det behöver byggas ut. Kortfattat sÄ tycker folk nuförtiden att centrummen i norsborg,hallunda,alby,slagsta,vÄrbygÄrd och nÀrliggande omrÄden har blivit slumomrÄden-hÄller med.! FörbÀttringar: Fittja, Tumba, flemingsberg, huddinge,skÀrholmen och nÀrliggande omrÄden som ni kan ha som förebilder.

Skrivet 22 Jan 2012, 21:27 av Befolkningen


Det behövs en revolt mot parkeringsbolagen, samt en mordernisering. För nu fÄr det vara nog.

Skrivet 23 Nov 2011, 19:41 av Befolkningen


Det finns inget annat land som har privatÀgda parkeringsbolag och inte nog med det sÄ har de i Sverige ocksÄ monopol pÄ det, Det största bolaget heter Car park = Q park. Bort med lapplisorna och inför trafikpoliser likt resten av vÀrlden, sÄ kan man vara lyckligare med ett trevligare arbetsgÀng som förstÄr sig pÄ en. Det som egentligen var meningen med lapplisor var att de skulle lösa farligheten i trafiken och inte att ge sig pÄ en som har parkerat rÀtt, men inte markerat det pÄ rÀtt sÀtt. Det spelar ju ingen roll om kommunen skulle förlora ett par kronor hit eller dit. Nu hÄller ni lapplisor inte pÄ med er arbete som rikstan hade beslutat utan ni Àr under armarna pÄ finanshajar eftersom ert arbete inte ligger lÀngre pÄ sÀkerhet utan ren ekonomisk bestraffning för icke mÀrkbara fel och dÀrmed bryter mot lagen som beslutatdes. Jag förstÄr inte det hÀr fÄr ni provision eller?????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?

Skrivet 23 Nov 2011, 19:37 av AllmÀnheten


Avskaffa dessa lapplisor i hela landet och ersÀtt dem med seriösare och trevligare trafikpoliser.

Skrivet 23 Nov 2011, 19:28 av AllmÀnheten


Parkeringsvakter, jÀvla gamar som inte ens kan ha minsta lilla medkÀnsla och ta en rimligare avgift och framförallt jÀmfört med den avgift man ska ge automaten. Dum jÀvar, det Àr ju för fan gratis sÄ hur kan ingenting bli 400 kr, det vore rimligare med hm...40 kr. Finns det ingen myndighet som kan K____A upp deras förnuft lite. De Àr sÄ jÀvla oseriösa och det borde vara staten som har hand om det likt utlandet. DÄ visar dem barmhÀrtighet nÀr man har gjort fel, men inte avsikligt. Det Àr föresten trafikpolisens uppgift era fan och de skulle verkligen göra sitt jobb pÄ ett bra sÀtt och inte nÄgra idiotiska privatÀgda loser företag som gör allt för att fÄ ut en löjlig vinst till aktieÀgarna. Detta Àr samma skit som med de privatiserade vÄrdbolagen.

Skrivet 23 Nov 2011, 19:24 av AllmÀnheten


Har fÄtt p-bot pÄ 400kr efter endast sex minuter. Jag och kompisen gick in pÄ Greken och hÀmtade mat. Kommer inte handla dÀr igen! WTF!

Skrivet 23 Nov 2011, 13:22 av Jonas


Glömde P-skiva och fick 400 kr i böter. jag var borta i 8 min men Ă€ndĂ„ fick böter. det kĂ€ns nĂ€stan somm om man Ă€r förföljd av p-vakterna.Varför gör de inte som hos ica maxi gratis parkering? Kommer inte mer Ă„ka dit och handla. Åker till ica maxi istĂ€llet.

Skrivet 17 Nov 2011, 07:30 av ErgĂŒn


Jag undrar vad de som sÄlde glassmycken den 23 September hette skulle vilja köpa men de var ej dÀr pÄ söndagen..synd
Adress telefonnummer ?

Skrivet 25 Sep 2011, 12:50 av Anne Ahlström


Nyligen flyttat tillbaka till Tumba efter ett Ärs studier pÄ annan ort, var inte medveten om att det numera krÀvs P-skiva vid Willys och sjÀlvklart fick jag en p-bot. "Hej, ska ni inte vÀnta 10 minuter?" frÄgade jag lapplisan, "6 minuter" fick jag som svar, han tittade inte ens pÄ mig. 6 minuter... Det finns alltsÄ inte ens utrymme för att gÄ in pÄ willys, komma pÄ att man glömt p-skivan och gÄ ut igen innan man hunnit bli lappad. Det vidrigaste Àr att lapplisan förmodligen har stenkoll pÄ vilka bilar som just kommit och alltsÄ VET att man inte stÄtt dÀr mer Àn nÄgra minuter, det Àr bara ren och skÀr arrogans. Jag hade tÀnkt börja handla pÄ Willys istÀllet för Ica Maxi men det kan dom feting-glömma nu!

Skrivet 17 Sep 2011, 14:50 av Mia


För er som tycker p-skiva Àr djÀvulens pÄfynd finns det faktiskt automatiska p-skivor att köpa, dessa stÀller sig sjÀlva sÄ fort du stannar bilen, och du behöver aldrig mer tÀnka pÄ p-skivan. SÄ dÄ var detta problem löst och du kan fortsÀtta parkera i Tumba och annan plats som krÀver p-skiva.

Skrivet 06 Sep 2011, 17:10 av Alex


Glömde P-skiva och fick 400 kr i böter. Kan inte förstÄ deras affÀrside. Kunder som handlar eller bötesintÀkter.

Första boten och kunden kommer ej tillbaka.

Mina pengar kommer numera gÄ till ICA Solbo. Bara genom mig förlorade centrumet 7000 kr i mÄnaden eller 84 000 kr om Äret pga av en böter pÄ 400 kr.

Skrivet 07 Aug 2011, 08:21 av Lars


Fick P-böter 400kr pga felinstĂ€lld Parkeringsskiva.p-vakter Ă€r som parasiter,lever pĂ„ andra. Åk till ICA maxi i stĂ€llet! Kommer aldrig mer att handla pĂ„ Willys.

Skrivet 02 Aug 2011, 18:27 av William


Jag har dÄ aldrig upplevt P-Skivan som ett problem men jag har dÄ iof "bara" tvÄ barn ;)
Jag tyckr det Àr ett toppenfint centrum och handlar dÀr varje helg. Nu har de börjat med nÄgot som heter Onlinekuponger dÀr ocksÄ som verkar spÀnnande. Man kan ladda ner en app (onlinekuponger) till mobilen och fÄ rabatter pÄ olika köp inne i gallerian. Ungarna och jag Äker dit imorgon och fyndar =)
/Maria

Skrivet 01 Jul 2011, 09:29 av Maria


Det hade varit bra att man fick reda pÄ midsommarhelgens öppettider, inte bara att kring midsommar kan avvikelser förekomma. Telefonnumret till gallerian borde ocksÄ meddela dagens öppettider.

Skrivet 24 Jun 2011, 08:55 av Vera


Vi var pÄ macdonalds och Ät lunch idag och jag Äkte pÄ en mycket irriterande p-bot. Det Àr mycket trÄkigt med bolag vars affÀrside Àr att trakassera glömska mÀnniskor. Med tre barn att hÄlla ordning pÄ Àr det lÀtt att glömma den förbannade p-skivan. Jag har förut handlat ungefÀr lika mycket pÄ Willys som pÄ ICA Maxi. Nu blir det bara mathandling pÄ ICA Maxi, dÀr behöver man ingen p-skiva.

Skrivet 03 Jun 2011, 13:27 av Rogge


Var och Ät lunch i Tumba Köpcentrum idag, fick en P-bot dÄ jag glömt p-skivan.
FĂ„r till viss del skylla mig sjĂ€lv men jag undrar Ă€ndĂ„ vad man frĂ„n centrumledningen vill uppnĂ„ genom detta med p-skiva? Att det skall kosta 400kr för en besökare som glömt skivan och skapa en trĂ„kig stĂ€mning kring upplevelsen? Är det verkligen ett problem att man folk parkerar i mer Ă€n tre timmar vid Tumba köpcentrum?
För min egen del kÀnns det sÄ pass trist att jag knappast kommer att Äka dit pÄ lunchen igen. Detta inte bara vid lunch, kommer inte att handla dÀr annars heller. De har inga butiker med unikt utbud eller andra speciella kriterier som kan fÄ mig att vilja Äka dig igen och riskera en extra kostnad pÄ 400.
Och som parkeringssituationen Àr just nu dÄ halva planen Àr uppgrÀvd och kaos rÄder kan det vara svÄrt nog att locka kunder.
SkÀrholmens centrum har försökt ta ut avgifter för parkering vid flera tillfÀllen men fÄtt backa för att kunderna Àr inte villiga att betala. En p-bot Àr snÀppet vÀrre dÄ det gÀller att begrÀnsa köpviljan.


Skrivet 31 Maj 2011, 10:50 av Ulf Markgren


Ja P- vakterna förstör hela Tumba centrum om p-brickan har ramlat upp o ner fÄr man ocksÄ böter..ett förskolebarn kan tyda sÄdant men inte de lurpassande p-vakterna som Àr ö-kÀnda i kommunen.TyvÀrr.Tack och lov finns andra tÀllen att handla pÄ.

Skrivet 09 Maj 2011, 09:19 av Taina VÀlimÀki


Jag hÄller fullstÀndigt med Claes angÄende p vakternas nitiska beteende att sÀtta p böter för att man missat p skivan. Det kÀnns skit att fÄ en p böter nÀr det Àr gratis parkering 1 timme och man bara har stÄtt 15 minuter!!! Det Àr lÀtt hÀnt att glömma p-skivan som stressad mamma med 3 barn pÄ vÀg ut ur bilen.
Serva mycket bÀttre förut nÀr 1 timmes gratis parkeringvar en timmes gratis parkering. P-lisorna registrerade att man stod pÄ parkeringen, och stod man över en timme fick man böter. Deras slöhet o effektivisering drabbar oss kunder. Jag hade hellre tagit en kostnad pÄ 2 kr i timmen Àn en " gratis" parkering med 400 kr i böter!

Skrivet 01 Maj 2011, 10:37 av Camilla


Att jaga lÄngtidsparkerare Àr OK. Jag blev dock lappad hÀromdagen efter att varit inne i Tumba köpcentrum 13 minuter. Att ha nitiska p-vakter som lurpassar pÄ kunder som av misstag glömmer skivan kan inte vara i handlarnas intresse. Jag Äker ALDRIG tillbaks till ett stÀlle som trakasserar sina kunder!

Skrivet 08 Feb 2011, 11:56 av Pontus


Svar till Claes,

Den jag pratade med ang. detta sa att anledningen till införandet av P-Skivan var att parkeringen anvÀnds som infartsparkering vilket Àr ett problem nÀr du/jag som kommer till centrumet för att handla och inte hittar en parkering. P-skiva anvÀnds pÄ dom flesta centrumparkeringarna i stockholmsomrÄdet sÄ vad Àr problemet, om det Àr ett sÄ stort problem för dig vet jag inte var du ska göra dina inköp.

Skrivet 12 Jan 2011, 11:42 av David


Med anledning av att Tumba köpcentrum har infört P-skiva för att handla, kommer inte min familj att vÀlja detta altenativ för inhandling av mat, godis datatillbehör, klÀder mm. Vi handlar för mellan 4-5000:- i mÄnaden och tycker att det Àr synd att ett sÄ litet centrum skall behöva förlora kunder p.g.a. att ett parkeringsproblem med P-skiva skall skrÀmma kunder frÄn att handla dÀr. Hörde genom anstÀllda pÄ en butik att detta har trÀdigt i kraft from. 2011-01-01. kÀns som att man skall straffas om man glömmer P-skivan. Vad skall man dÄ med lÄgprisbutiker till nÀr ni ser oss som felparkerare???? och kanske förlorar hela förtjÀnsten eller mera pÄ att man eventuellt glömt att stÀlla P-skivan. Glokalnet Àr lÄgt men ni slÄr allt.
CBX

Skrivet 04 Jan 2011, 21:05 av Claes


Vi ska precis flytta till Tumba frĂ„n Högdalen och 'rekognoserade' centrumet förra veckan. Det Ă€r ju jĂ€ttefint! Jag sa spontant, 'som Ringen (Skanstull), men i tvĂ„ vĂ„ningar'. Visst skulle ett ÅhlĂ©ns vara toppen, men dĂ„ skulle jag vĂ€l shoppa upp alla pengar...!

Skrivet 25 Okt 2009, 23:21 av Eva


Vi ska precis flytta till Tumba frĂ„n Högdalen och 'rekognoserade' centrumet förra veckan. Det Ă€r ju jĂ€ttefint! Jag sa spontant, 'som Ringen (Skanstull), men i tvĂ„ vĂ„ningar'. Visst skulle ett ÅhlĂ©ns vara toppen, men dĂ„ skulle jag vĂ€l shoppa upp alla pengar...!

Skrivet 25 Okt 2009, 23:20 av Eva


Jag saknar flera klÀdbutiker som tex Ählens, MQ. Om centrumet vore större i sitt utbud sÄ skulle det bli aktraktivare för den som vill handla.

Skrivet 10 Sep 2009, 08:23 av Anna


Jag saknar flera klÀdbutiker som tex Ählens, MQ. Om centrumet vore större i sitt utbud sÄ skulle det bli aktraktivare för den som vill handla.

Skrivet 10 Sep 2009, 08:23 av Anna


Jag saknar ett Indiska i Tumba. Jag saknar möjlighet till barnpassning nÀr jag handlar. Det vore bra!

Skrivet 12 Apr 2009, 12:58 av jessicaSnabba fakta

 • Vardagsöppet: 10:00-19:00
 • Butiker: 44
 • Restauranger/caféer: 6
 • Parkering: Ja
 • Systembolag: Ja
 • Apotek: Ja
 • Postombud: Ja
 • Frisör: Ja
 • Livsmedel: Ja, Ica Supermarket
 • Optiker: Se optikerinfo.se

  Taggar

 • tumba köpcentrum
 • tumba centrum
 • tps://www.google.se/
 • tumba köpcenter
 • tumba köpcentrum butiker
 • tumba centrum öppettider
 • tumba köpcentrum leksaker
 • tp://www.google.se/

Shoppingtips


 

Vćr tanke & Idé

Med Allacentrum.se hittar du allt du vill veta om svenska köpcentrum och gallerior. Vi har lagt in 80 centrum och 1872 butiker. och för varje dag som gćr blir sajten större och bättre.

Har vi missat nćtt? Tipsa här »
Blogg | Kontakt | Feedback | Nya kommentarer | Öppettider | Cloud |Krogar i Stockholm | Billiga leksaker | Alla banker | Sitemap butiker